Door omstandigheden zijn wij voor informatie over wachtlijsten en pups pas weer beschikbaar in 2020.

2019

jan 7: 3 Rhineferry's zijn getest voor heupen en ellebogen. Alle 3 hebben ze het beste resultaat: A en 0/0. Erg blij mee. Rhineferry's Boogie Woogie Dav, oftewel Boyan, Rhineferry's Dame de Coeur, oftewel Raisa and Rhineferry's Dazzling Drizzle, Skylar.

jan 4: Rhineferry's American Pie, Flip, is veel te jong overleden aan nierfalen. Hij wordt erg gemist door Tineke en Frank.

augustus 25:Rhineferry's Cullinan, Culli , is getest voor CDDY and is NN. Dat betekent dat hij er vrij van is.

augustus 21: Koira komt ons team voor een nestje versterken. Haar testresultaten tot nu toe zijn HD A, ED 0/0 en ECVO vrij voor het komende jaar.

april : Flame, The Rhineferry Tales of Flame, is overleden aan ouderdom. Mei 2003 -april 2018. Ook zij wordt erg gemist. Dank aan Gijs voor de goede zorgen.

jan: Cloudy, The Rhineferry Tales of Cloudy Sky, is overleden vanwege haar ouderdom. Mei 2003 - jan 2018. Ze wordt erg gemist. Dank aan Rie voor de goede zorgen.

2017

december 9: 5 honden getest voor CDDY: Vesper, Vlam en Raven zijn drager, N/CDDY en Flint en Sirius zijn allebei dubbel Normal.

november 5: Lola is DEN vrij en PRA drager en heeft haar laatste show gelopen. De wachtlijst voor haar nestje is al gesloten.

nov 1: Robin is overleden, ze was The Rhineferry Tales of Red Robbin, uit het eerste nestje van River met Red. Ze is 15 jaar en 8 maanden geworden. Haar familie zal deze oude dame missen.

augustus 7:De pups van Vesper en Raven zijn geboren. Zie hun foto's.

juli 28 en 29: Raven heeft zijn laatste punten voor het Ned.kampioenschap behaald, en hij is Benelux Winner 2017 geworden. Als toetje ook nog een Crufts kwalificatie voor 2018.

mei 28: Lola komt ons team voor een nestje versterken. Haar testresultaten tot nu toe zijn HD A, ED 0/0 en ECVO vrij voor het komende jaar.

feb 26: Thyme, Rhineferry's Name is Tender Thyme, is overleden. Hij was 10,5 en nog te jong. Hij overleed aan een bloedprop die na een hartprobleem in zijn hersenen terecht kwam. Hij wordt zeer gemist door zijn baasje, Thyme was echt een ongelooflijke lieve hond.

jan 5: Ogentest gedaan met Sirius, Vesper en Vlam. Alle drie zijn ze vrij het komende jaar.

2016

december: Het eerste pupje van ons Appelnest is overleden. Monty, Rhineferry´s Golden Noble, wordt ernstig gemist. Hij was nog te jong, bijna 9 jaar. Sterkte Gudrun!

november 9: Het laatste test resultaat van Vlam is terug: ze is CEA drager.

oktober 25: oktober 25:De pups van Balou en Stafke zijn geboren. Zie hun foto's.

oktober 16: Raven is Best of Breed en Bundessieger 2016 geworden in Dortmund. Hij heeft daarmee ook zijn Crufts kwalificatie binnen.

oktober 8: Ik ben geslaagd voor mijn keurmeesterexamen voor van de Chesapeake Bay Retriever

oktober: testresultaten zijn binnen voor Sirius, Vesper en Vlam. Ze zijn vrij verklaard voor CP1, CPLS, DM, DEN. Heupen en ellebogen zijn getest. Vesper en Vlam HD A en Sirius HD B en alle drie ED vrij. Ze waren alledrie al normal/clear voor Jadd en PRA. Vesper en Sirius ook voor CEA. Bij Vlam moet ik dat nog testen. En Vlam is drager van het buffgen ( verkeerde kleur).

juli 26: Raven en Flint hebben hun ECVO test gehad. En zijn vrij verklaard voor het komende jaar. Ze zijn vanaf 1 september beschikbaar als dekreu voor bij hun passende teefjes.

juli 12: Indy is overleden. Zij was bijna 16 jaar oud en is in 2000 geboren in ons tweede nestje. Officieel The Rhineferry Tales of Indien Girl. Heel veel sterkte voor haar baasjes.

mei 25:Rhineferry's Fancy Diamond heeft haar 2de en laatste nestje gekregen: De Guti's. Drie reuen en twee teefjes. Op de fb pagina van Rhineferry kunt u heel veel foto's van ze zien. Ze heten Rhineferry's Skuumkoppe Guti, Donder Guti, Rhakker Guti en de teefjes Skimme Guti en Moreeke Guti.

april 10: Rhineferry's Vesper Zax en Rhineferry's Raven Stout Guitro hebben vandaag hun C-diploma voor de jacht gehaald. Louis zijn B en Sven, Rhineferry's Cookie Monster, miste op een haar na zijn B, maar had een mooie C.

jan 1: we wensen iedereen een heel fijn 2016

2015

dec 8: Rhineferry's King Louis Two staat ter dekking. Zie zijn pagina voor meer informatie.

eind december: Flint heeft testresultaten binnen. Hij is CPLS clear, DM en DEN normal, en was al PRA A, CEA vrij, Jadd normal.

eind december: Appeltje is overleden. Zij was bijna 16,5 jaar oud en is in 1999 geboren in ons allereerste nestje. Ook Wild Honey, een teefje uit Flame's eerste nestje is overleden. Zij was uit het eerste nestje van Flame in 2005. Heel veel sterkte voor hun baasjes.

dec 13: Raven is Jeugdwinner 2015 geworden. En Nederlands Jeugdkampioen. Hij heeft nu diverse uitslagen binnen: CP1, CPLS en DM clear en DEN carrier.

dec 4: Rhineferry's Raven Stout Guitro heup en elleboogresultaten zijn binnen: HD A, botafwijking 0 en norbergwaarde 40 en Ellebogen 0/0. Helemaal blij!

3 november 2015: Een verdrietige dag. We hebben Sterre in laten slapen. Sterre was mijn droomhond. We liepen samen op 22 september nog een jachtwedstrijd, daarna zou ze met pensioen gaan. Toen bleek dat ze kanker had en had ze nog maar een paar weken. Ze zal voortleven in haar nageslacht, maar wat wordt ze gemist.

herfst 2015: Twee oudjes uit ons tweede nestje in 2000 zijn overleden: Friends en Kimber. The Rhineferry Tales of Friday and The Rhineferry Tales of Elma Kinley. Ze waren bijna 15 jaar oud. Hun baasjes missen ze, we wensen ze veel sterkte.

april 29: april 29:De pups van Robbin en Fellow zijn geboren of Robbin and Fellow. Zie hun foto+s.

maart en april:Sommige Rhineferry´s uit onze eerste nestjes zijn overleden en worden erg gemist.Spy, The Rhineferry Tales of Speyburn, uit Orenda´s derde nestje in 2002. Uit ons tweede nestje van River in 2003, haar zoon Sil, The Rhineferry Tales of Mighty Duck. En Niels, The Rhineferry Tales of Rivers Gem, uit 2004, uit Rivers derde nestje, is eveneens overleden. We wensen hun baasjes sterkte.

mrt 10:De pups van Lexie en Zaroki zijn geboren. Alle pups hebben al een baasje. Hier vind je de foto's.

febr 1: Uit ons eerste nestje is de Aros overleden. The Rhineferry Tales of Aros ( 1999-2015) is actief gebleven tot vlak voor zijn dood. Tina en Harold sterkte!

jan 10:Zizou, The Rhineferry Tales of Redriverlands, is overleden. Ze heeft het erg goed gehad bij Hennie en Gerrit Baart van Redriverlands kennel, helaas hebben ze door haar C-heupen nooit met haar een nestje kunnen doen. Zizou kwam uit het derde nestje van onze River en is geboren in 2004. Sterkte Hennie en Gerrit.

2014

dec 17: Sterre, Rhineferry´s Wishing on the Star en Rossi, Rhineferry´s King of the road, zijn als 1e en 2de geworden op de onderlinge wedstrijd van hun jachttrainingsgroep. Biscuit deed buiten mededinging mee en scoorde ook heel hoog. Gefeliciteerd Susanne!!

nov 23: Vidar, Rhineferry´s Chips Ahoy en Senna, Rhineferry´s Flicka, hebben hun workingtest bij de Tollerclub met succes gedaan. Vidar was de beste Toller van de dag en werd tweede in zijn klasse. Gefeliciteerd Gwen en Carlos!

okt 26: Sterre, Rhineferry´s Wishing on the Star, en Fenna, Rhineferry´s Queen of the Night, en Nova, Rhineferry´s Cat´s Paw hebben alle drie hun eerste C diploma voor de jacht gehaald. Dank Carlos voor het voorjagen van Sterre en gefeliciteerd Fulco en Denise!

september: Helaas is Pepper overleden. Pepper kwam uit het allereerste nestje van onze Flame met de Deense Bailey. Zijn broers en zussen zijn allemaal nog in leven, maar Pepper was helaas nog maar 9 jaar oud. Sterkte voor zijn baasjes, de familie Van der Beek.

september: Novas heeft een nieuwe baas. Baas en hond zijn erg blij met elkaar en wij met het feit dat hij een goede nieuwe plek heeft.

aug 28:De pups van Guinness en Tröbbel zijn geboren. Alle pups hebben al een baasje. Hier vind je de foto's.

augustus 23:We zoeken een goede adres voor een herplaatser van 3 jaar oud. Fijne hond die een baasje voor zichzelf verdient.

augustus 2: Vidar, Rhineferry´s Chips Ahoy en Rhineferry´s Flicka, Senna, hebben hun eerste workingtest C diploma voor de jacht gehaald. Bovendien werden Vidar en Gwen 3e. Gefeliciteerd Gwen en Carlos!

mai 18:De pups van Aqua and Cullinan zijn geboren. Zie hun foto´s.

april: Vidar, Rhineferry´s Chips Ahoy en Rhineferry´s Flicka, Senna, hebben hun C diploma voor de jacht gehaald. Voor Vidar was het al de tweede en bovendien werd hij 3e. Gefeliciteerd Gwen en Carlos!

jan en maart: Onze tweede stammoeder, River, Ymra of Great Pleasure, is in januari overleden. River is 14,5 geworden. In maart is Pluis overleden, aan een kwaadaardige vorm van kanker. Zij is helaas maar 7,5 jaar geworden. Pluis heette officieel Rhineferry´s Moon in the Sky.

2013

nov 25: The Rhineferry Tales of Aska Raj is deze maand overleden. Hij kwam uit ons eerste nestje in 1999. Raj had het goed bij de fam. Heerkens en is vredig ingeslapen.

nov 20: Rhineferry´s Diamond Sparkle is beschikbaar voor passende teefjes. Hij heeft de volgende gezondheidsuitslagen: HD A, ED 00, PRA A, CEA clear, Jadd normal, en een ogentest met uitslag: geheel geldig tot november 2014.

nov 20: uit het tweede nestje van Cloudy is Beer overleden: Rhineferry´s Little Bear in the Sky aan kanker. Veel te jong.

sept 15: Op de kampioensclubmatch zijn twee nakomelingen van Robbin en Fellow Beste Baby en reserve Beste Baby geworden: Rhineferry´s Hidden Treasure en Rhineferry´s Dutch Sweetheart. Beste veteraan bij de teefjes: The Rhineferry Tales of Indien Girl: ze wordt in november 13 jaar. Tussenklasse: Rhineferry´s Diamond Sparkle een 1 Uitmuntend en bij de teefjes zijn zus Rhineferry´s Fancy Diamond een 2de plaats met een ZG. Verder nog Utjes voor een mooie zoon van Olav en Dune: Rhineferry´s Olav´s Dandy Diamond, en voor Rhineferry´s Cat´s Paw. Tenslotte nog een ZG voor Rhineferry´s Dune Last Jewel en een Goed voor Rhineferry´s Summer Breeze. Wat een super dag en wat waren het allemaal heerlijke tollertjes.

aug 12:De pups van Senna en Louis zijn geboren. Alle pups hebben al een baasje. Hier vind je de foto's.

aug: Uit ons tweede nestje is de eerste overleden. The Rhineferry Tales of Goodwill ( 2000-2013), Kobus, was een fijne hond en heeft een goed leven gehad..

june 1:De pups van Lexie en Pierce zijn geboren. hier vind je de foto's.

mei 23:De pups van Biscuit en Olav zijn geboren. Hier vind je de foto´s.

april 21:De pups van Robbin en Fellow zijn geboren. Hier vind je foto's.

apr 13:Stamboomdag pups Dune en Olav.Hier vind je foto's.

apr 13:Wandeling met de nakomelingen van Aqua en River, nu 8 maanden oud. Hier de foto's.

maart: Lexie heeft haar jaarlijkse ogentest gedaan en is weer vrij voor een jaar. Guinness Jadd en CP en buff testresultaten zijn binnen: normal voor alle drie. Super!

feb 11: Rhineferry's Cullinan is HD A/B en ED 0/0. Super! En Senna is CP clear. De laatste resultaten zijn nu ook binnen: Lexie, Rhineferry's Lucky Star, is Jadd normal en CP carrier.

jan 25: Rhineferry's Cullinan is beschikbaar als dekreu. Hij is PRA A, SOD1gen normaal, CEA clear, Jadd problably normaal, Cleft Palate normaal. Hij heeft de Duitse Wesenstest ( charactertest) gedaan and kreeg voor zijn bouw een uitmuntend.

jan 15: Juvenile Addison en CP resultaten voor Senna, Biscuit, Aqua, Robbin en Culli zijn binnen. Ze zijn allemaal normaal. Ook voor Cleft Palate ( gespleten gehemelte)ijn ze vrij. Van Senna hebben we voor CP nog geen uitslag.

jan 4: Senna heeft haar eerste jaarlijkse ogentest gedaan met goed resultaat.

2012

dec 19: Biscuit en Aqua hebben hun jaarlijkse ogentest gedaan.Goedgekeurd het komende jaar.

dec 12: Rhineferry's Flicka en Rhineferry's Fancy Diamond zijn getest voor PRA. Ze zijn allebei vrij/normaal, gefeliciteerd!

dec 5: Rhineferry´s Diamond Sparkle, Fancy Diamond, Flicka en onze Biscuit hebben hun HD uitslag binnen. Allemaal de hoogste score: A. Sparkle heeft bovendien nog een ED test gedaan, uitslag 0-0 helemaal vrij. Gefeliciteerd!

nov 18: Dune's laatste nestje is geboren.

nov 11:Wandeling met Dune's nestje van vorig jaar november. Hier vind je foto's.

nov 11:Wandeling met Sterre's laatste nestje van mei. Hier de foto's.

nov 11:Wandeling met Aqua's hummeltjes van drie maanden. Hier de foto's.

nov 1: Rhineferry's Diamond Sparkle is getest voor PRA. Hij is PRA - normaal, gefeliciteerd!

okt 18: Jadd ( Jeugd Addison)Resultaat van Dune is er: Ze is clear/normal.

okt 23: We verwachten een nestje van Dune en Olav eind november. De wachtlijst is gesloten.

okt 10: Robbin heeft haar jaarlijkse ogentest gedaan: helemaal vrij.

sept: Bickel, Rhineferry's Totilas, is helaas veel te vroeg gestorven aan een hartstilstand. Marieke en Erik heel veel sterkte met dit grote verlies.

sept 16: Op de Kampioensclubmatch is Dancer beste reu geworden: Rhinefery's Namid Indian Dancer, Rhineferry's Cat's Paw werd beste baby teef, The Rhineferry Tales of Indien Girl kreeg een 2U in de Veteranenklasse ( ze is bijna 12) en Rhineferry's Diamond Sparkle kreeg in de jeugdklasse voor reuen een Zeer Goed. Allemaal gefeliciteerd ik ben super trots.

sept 14: Vandaag is gebleken dat Lexie leeg gebleven is. Helaas geen pups dit najaar.

aug 20: Morrison, The Rhineferry Tales of Amorrisson, is maandag overleden. Hij was de laatstgeboren reu uit mijn allereerste nestje in 1999. Hennie, zijn baasje en Morrisson, waren een super team samen.

aug 17:Update foto's nestje Aqua en River. Klik hier

juni 18:Update foto's Sterre's nestje. Klik hier.

juni 3:Update foto's Sterre's nestje. Klik hier.

juni 3:Nieuw album Orion: jachttraining

mei 29 :Nieuwe foto's nestje Sterre, klik hier.

mei 28:Foto's wandeling met Robbin.

mei 18:Foto's van Sterre's laatste nestje. 3 reutjes en 2 teefjes geboren op 17 mei.

april: Figo, Rhineferry'Jolly Jumper, behaald bij de Gehoorzaamheid A 79,5 van de 80 punten. Hij slaat de B over en gaat door naar de C. Kathy, Rhineferry's Kazatcka Zindanga, behaalde haar KNJV C diploma. Kite, Rhineferry's Red Kite werd 4de op een working test in zijn klasse. Super en gefeliciteerd!!

mrt 19: Op de show in Leiden werd Senna 1e in haar klasse, Robbin en Biscuit allebei 2de.

feb 24: Heupresultaten van Lexie, Aqua en Robbin, ale drie een A, en Aqua ook nog Elleboogdysplasie vrij.Beter kan niet.

jan 29:Foto's van de wandeling met de 9 maanden oude nakomelingen van Sterre en Torak

jan 24: PRA resultaten binnen voor Aqua en Robbin: Aqua is PRA B en Robbin PRA A.

jan 21: Ik ben geslaagd voor mijn keurmeester examen van de Labrador.

jan 2: Teuntje, Rhineferry's Diamant Water, is overleden aan de gevolgen van een hardhandige correctie door een andere hond. Ze was pas 9 weken. Ze wordt ontzettend gemist.

2011

dec 24:Update foto's Pups Dune en Bono.

dec 1:Update foto's Pups Dune en Bono.

nov 13:Update foto's pups Dune en Bono.

nov 1:De eerste foto's van de puppen van Dune en Bono

okt: Cato en Akka zijn in deze maand overleden. Ze kwamen allebei uit ons allereerste nestje in 1999.We wensen hun eigenaren sterkte met dit verlies.

okt 24:Update foto's album SterrexTorak pups

okt 24:Nieuwe foto's in het album van de Dune en Grover pups.

sept 18:Foto's van Aqua

sept 18:Foto's van Lexie

sept 1:Foto's van onze zomer in Frankrijk. Naast onze eigen Tollers en Sterre's dochter, Lexie, als zomerlogeetje, nog veel meer Tollers.

mei 29: Biscuit is thuis.Ze is afkomstig uit Wales.

mei 13:Foto's van het nestje van Sterre en Torak

mei 10: Sterre's nestje is geboren.

april 23: Wies, Rhineferry's Ocean Dream, is overleden aan de gevolgen van een aanrijding. Ze was pas 6 maanden. Het was zo'n lief hondje. Ze wordt ontzettend gemist.

april 14: The MHC-haplotypes van Sterre, Dune en Aqua zijn bekend. Sterre is 1,2, Dune is 2,3 en Aqua is 1,3. Wie meer wil weten over de achtergrond van deze testen kan hier informatie vinden:Diversiteit-project

mrt 13:Foto's van de 4 maanden oude Dune x Grover puppies

mrt 5:Foto's van de wandeling op 5 maart: nestje Dune'09, nestje Flame '10 en nestje Sterre '10

2010

dec 12:Puppy film: Diamanten van 6,5 weeks.

dec 2:Puppy filmpje: De diamanten zijn 5,5 weken oud.

nov 28: Sterre, NK NJK Rhineferry's Wishing on the Star, is beste teef van het ras geworden op de Winner. Ze heeft zich daarmee gekwalificeerd voor de Crufts en mag de titel Winster 2010 voeren.

nov 11:Puppy filmpje: De diamanten zijn 4 weken oud.

22nov: Riverjr, Rhineferry's Little River Duck NiC, is getest op ED. Hij is vrij.

11 nov:foto's 3e week pups van Dune en Grover

6 nov:foto's 2e week pups van Dune en Grover

27 okt: Dune's tweede nestje is geboren

najaar 2010: Rhineferry's Fly High in the Sky is op 15 augustus ACA Dutch Diathlon Champion 2010 geworden. Ze was 1e bij Obedience en 2e bij Agility. Waanzinnig goed. Gefeliciteerd Marye.

najaar 2010: Rhineferry's Fly High in the Sky is eerste geworden in de B1 large in de landelijke agilitycompetitie van Cynophilia. Ze promoveert naar de B2. The Rhineferry Tales of Lots of Love promoveert naar de C large van de landelijke FHN agility competitie.

najaar 2010: Rhineferry's Namid Indian Dancer, is geslaagd voor de belangrijkste retrieverjachttest in Polen en daarmee de eerste Toller in Polen die dat diploma gehaald heeft. Margret en Michael, van harte gefeliciteerd. Super.

17 okt 2010: Onze teefjes: Cloudy, Flame, hun dochters Sterre en Dune en onze nieuwe aanwinst Aqua zijn getest voor het de ziekte DM. Zij zijn alle 5 vrij. Robbin, Dune's dochter uit haar eerste nest, is helaas drager.

14 okt 2010: Onze stammoeder Orenda is overleden. Ze is 13,5 jaar oud geworden en tot vlak voor het einde een actieve hond geweest.

sept 2010: June en Esta zijn helaas overleden. June, The Rhineferry Tales of August June, kwam uit ons allereerste nestje in 1999 en Esta, The Rhineferry Tales of Esta Kinley uit ons tweede nestje in 2000. Ze gaan altijd te vroeg. We wensen Judith en Henny veel sterkte.

Sept 2010:Nieuwe foto's van Riverjr.

aug 23:Vakantiefoto's van onze eigen en andere Tollers

juni 28: Update pics Sterre x Orion pups

juni 14: Appalachian's Gimogah Aqua at Rhineferry is thuis. We zijn bijzonder blij met haar.Aqua

mei 29:Foto's van Robbin, 7 mnd oude dochter van Dune

mei 29:Update foto's SterrexOrion pups week 6

mei 25:Update foto's van nestje Sterre en Orion.

mei 25:Voorstelfoto's van nestje Flame X mick

mei 13: Update foto's Sterre x Orion pups

mei 13: Update foto's pups Flame en Mick

mei 10: In de jacht: Rhineferry's Namid Indian Dancer en Rhineferry's Red Kite allebei geslaagd voor hun diploma's. In de behendigheid: The Rhineferry Tales of Jonahs July, Lots of Love, en Rhineferry's Fly High in the Sky: veel punten en hoge klassering voor alle drie. Iedereen gefeliciteerd.

mei 5: Update pics Sterre x Orion pups

mei 4: Update foto's pups Flame en Mick

apr 27: Foto's Van Anita: van Sterre x Orion's pups

apr 27: Foto's van Anita: Van Flame en Mick's pups

apr 22: Foto's Dag 3 pups Sterre x Orion

apr 20: Eerste foto's van de teefjes van Orion en Sterre.

apr 18: Update foto's puppies.

apr 16: Biscuit Bonny is helaas overleden. Uit de sectie kwam naar voren dat ze is overleden aan een barst in haar schedel.

apr 10: Update foto's puppies.

apr 3: Update foto's puppies.

maart 31: klik hier voor de eerste foto's van Flame 's laatste nestje.

jan 30: Update foto's Mick.

jan 4: River jr's heupuitslagen zijn binnen. Hij heeft een prachtige A, norbergwaarde 40, botafwijking 0.

2009

dec 29:Hedera's of Rhineferry, oftewel Rijkco, hebben we tot ons grote verdriet moeten laten inslapen. Rijkco kwam uit Finland met als bedoeling om ons bloedlijnen te versterken, maar werd al snel ernstig ziek.

dec 14: Gusto, is Amerikaans Showkampioen geworden op de Eukanuba Show in Amerika. Hij is nu officieel AM/NSDTR CH Aqueus Flying Dutchman JH WCI.

dec 13: Het Rock-nest stelt zichzelf voor.

dec 1:Klik hier voor foto's van de 7de week

nov 29: Winner resultaten: Sterre 3U, Riverjr 3ZG, twee andere nakomelingen van Niels: Danki en Nilo haalden een U en Mick had een ZG

nov 20:Klik hier voor foto's van de 5de week

nov 16:Klik hier voor nieuwe puppy foto's.

nov 9:klik hier voor nieuwe puppy foto's.

nov 8: Chass en Riverjr hebben nu hun eigen pagina op de site. Chass is Rhineferry's Let It Be.

nov 7: Riverjr, Rhineferry's Little River Duck NiC, behaalde een 1 Uitmuntend op de show in Bleiswijk, het Jeugd CAC, CAC en werd BOS.

nov 2:klik hier voor nieuwe puppy foto's.

okt 31: klik hier voor nieuwe puppy foto's.

okt 22:klik hier voor nieuwe puppy foto's.

okt 18: Het nestje van Gibson en Dune is geboren: 3 reutjes en 2 teefjes. Ze zijn allemaal al besproken.klik hier voor puppy foto's.

okt 14: Orion's EDresultaten zijn binnen. Hij is vrij. Hij staat vanaf oktober 2009 ter dekking voor bij hem passende teefjes.

sept 30: Testresultaten: Orion is D/D, Dune is D/d. Dat betekent dat Orion's nakomelingen geen buffkleur kunnen krijgen en dat Dune drager is.

sept 26: Show Maastricht: Orion een 3Uitmuntend, Sterre 1 Uitmuntend en het Res CAC-CACIB

sept 14: Dune is drachtig. We verwachten haar pups rond 20 oktober, er zijn geen pups meer beschikbaar.

sept 13: Perro is BOB, Beste van het ras, geworden op de Kampioensclubmatch, Sterre werd BOS, River, zoon van Niels en Cloudy werd de beste jeugdhond, Indy de beste veteraan en Dancer behaalde een uitmuntend. Orion en Mick behaalden allebei een Zeer Goed.

aug 30: Orion heeft een 1 Uitmuntend gehaald in Rotterdam en Sterre eveneens. Goldie, Rhineferry's Goldeneye Nic, haalde een ZG.

aug 23: Orion's heupresultaten zijn binnen: A, botafwijking 0, norbergwaarde 40.Helemaal super!

juni 28: Loki, zoon van Niels, is Amerikaans Kampioen geworden en heet nu AM Ch Aqueus Dutch Trickster WC. Zijn broer Gusto, Aqueus Flying Dutchman, werd in diezelfde show waar Loki zijn laatste punt haalde, Beste van het Ras.

juni 2: Orion, Redwyn's Orion at Rhineferry, is CEA/CH clear getest.

mei 23: Dancer, Rhineferry's Namid Indian Dancer, is Pools ShowKampioen. He is nu Pools Jeugd Kampioen, Club junior Winner (CZ), Tjechisch Jeugdkampioen, and sinds vandaag Pools Kampioen. Hij won tot nu toe 14 x CWC/CAC, 6 x CACIB, 13 x BOB.

mei 23: Lottie, The Rhineferry Tales of Lots of Love, en Caja, Rhineferry's Fligh High in the Sky, zijn gepromoveerd naar agility B. In hun laatste wedstrijd in de A werd Lottie met Elsbeth eerste en won Caja een 4de plaats.

april 20: laatste update puppy foto's.

april 15: Update foto's Orion: 1 jaar oud.

april 15: Update puppy foto's.

april 6: Update puppy foto's.

april 4 en 5: Rhineferry's Fly High in the Sky, Caja, heeft het met Marye super gedaan in de Behendigheid dit weekend. Ivy. Rhineferry's Malaquena Farucca, heeft haar GGB diploma gehaald en The Rhineferry Tales Lots of Love, Lottie, staat op dit moment eerste in de landelijke GG1 competitie. Super!!!!!

maart 31: Door het ondertekenen van het fokkersconvenant mogen we het officiële keurmerk voor fokkers van de Raad van Beheer voeren.

maart 30: Nieuwe foto's van de pups.

maart 25: Nieuwe foto's van de pups.

maart 16: Nieuwe foto's van de pups.

maart 7: Chris is geslaagd voor het rasexamen van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever.

maart 8: Nieuwe foto's van de pups.

maart 1: Nieuwe foto's van de pups.

feb 25: Sterre's vogelnest is geboren: 2 reutjes en 2 teefjes.

feb 13: Nieuwe foto's van Rhineferry's Merenque Czardas, oftewel Mick.

jan 21: Rhineferry's Merenque Czardas, Mick, heeft vandaag zijn ECVO test gedaan. Volledig vrij tot jan.2010. Zodra hij de juiste leeftijd heeft is hij beschikbaar voor bij hem passende teefjes.

jan 18: foto's van de terugkomdag van het Dansnest van Cloudy en Ramses

jan 18: foto's van de terugkomdag van het Appelnest van Flame en Perro

dec 20: voorstellen eendennestje Cloudy en Niels

jan 10: Het Appelnest is 1 jaar geworden. Ze komen op 18 januari voor het eerst met zijn allen bij elkaar, samen met Cloudy's Dansnest.

2008

dec 20: update foto's nestje Cloudy en Niels

dec 16: Niels, The Rhineferry Tales of Rivers Gem, heeft zijn jaarlijkse ECVO test gedaan en is volledig vrij.

dec 13: Rhineferry's Name is Shining Spot, Spot, heeft zijn club SHH gehaald. Gefeliciteerd Spot en Erica!

dec 6: New pictures of Orion: 8 months old

dec 5: update foto's nestje Cloudy en Niels

nov 30: Rhineferry's Merenque Czardas, Mick, en Rhineferry's Summerred, Dex, hebben op de Winner respectievelijk een 2U en een 4U in de Jeugdklasse behaald. The Rhineferry Tales of Pallu Perro, Perro, kreeg in de Kampioensklasse een 3U. Prachtig resultaat!

nov 28: update foto's nestje Cloudy en Niels

nov 24: update foto's nestje Cloudy en Niels

nov 23: The Rhineferry Tales of Glen Scotia heeft zijn workingtest C gehaald. Gefeliciteerd: Claar en Boaz!

nov 19: Rhineferry's Malaquena Farucca, Ivy, en The Rhineferry Tales of Lots of Love, Lottie, zijn allebei geslaagd voor hun SHH examen. Lottie zelfs cum Laude

nov 19: Rhineferry's Merenque Czardas, oftewel, Mick heeft zijn HD uitslag: A, norbergwaarde 40, botafwijking 0. Super!

nov 16: update foto's eendennestje

nov 1: Rhineferry's Fly High in the Sky, Caja, heeft haar GG1 examen gehaald met een uitmuntend.

nov 13: Update foto's eendennest

nov 8: De eerste portretjes van het eendennestje

nov 1: Dex, Rhineferry's Summerred, heeft zijn eerste show gelopen en een 2Uitmuntend gehaald.

nov 3: De eerste foto's van het Eendennest van Cloudy en Niels

okt 25, Rhineferry's Merenque Czardas, oftewel Mick, kreeg een 2U in de Jeuggklasse in Bleiswijk. Rijkco kreeg een 3 ZG.

okt 20: Lottie, The Rhineferry Tales of Lots of Love, is tweede geworden bij de Ned. Kamioenschappen GGB van de FHN. Ze was de laatste dag tevens de beste combinatie. Anne- René gefeliciteerd.

okt 20: Perro. The Rhineferry Tales of Pallu Perro heeft zijn A-diploma apporteersport gehaald en tevens is hij geslaagd voor zijn GG1.Ook Anita van harte gefeliciteerd.

okt 17: Rijkco's testresultaat voor de ziekte CEA/CH is binnen gekomen. Hij is clear, d.w.z. dat hij noch drager noch lijder is van deze ziekte.

Sept 20:

Na een paar maanden van experimenteren hebben we onze honden definitif overgezet of vers vlees. Hetzelfde geldt voor onze toekomstige puppen.klik hier voor meer info.

Sept 13: update pictures Mick en Ivy.

sept 12: De reu voor Sterre is bekend: A Big Boy Angels of Baranya

sept 7: Orenda's dochter Indy werd 1U in de Open Klasse teven op de Kampioensclubmatch. Cloudy, Blame, and Dex ( zoon van Flame en Perro) werden 3e in hun klasse. Niels 4de. Dune en Orion hadden een Uitmuntend c.q. Veelbelovend.

29 augustus: Dancer is getest op HD en ED. Hij is A en 0/0. Felicitaties voor Michael en Margret!

27 augustus: Vandaag is Cloudy gedekt door Niels.

20 juli: Vandaag is Niels opnieuw vader geworden. Quill's Kit and Caboodle (Kefi) heeft een nest van 7 pups: 5 reuen en 2 teefjes. Ze zijn geboren bij de Aqueuskennel in California. Super!

7 juni: Dancer is Pools Jeugdkampioen geworden. Michael en Margaret gefeliciteerd. Super!!!!

7 juni: Orion is in Nederland. klik hier voor info.

19 mei: Dancer is in Polen op de show BOB geworden ( beste van het ras).

18 mei: Nieuwe foto's van Dune. Nieuwe foto's van Sterre.

22 april: Nieuwe foto's van Rijkco, 14 weken oud.

15 april: Vandaag de jaarlijkse ogentest. CLoudy, Flame en Dune zijn voor een jaar volledig vrij. Sterre ook , maar ze heeft helaas 1 haartje distichiasis.

begin april: Dancer heeft zijn eerste show gelopen in Polen. Hij werd 1VB en won van 5 andere pups in zijn klasse. Gefeliciteerd Michael en Margret!

18 maart: Niels heeft zijn GG-A examen gehaald als beste van zijn klas.

8 maart: Rijkco, Hedera's of Rhineferry, is vandaag in Nederland gearriveerd.

4 maart: Optigenuitslag van Dune's PRA-test is binnen. Dune is PRA A.

29 febr:Update puppy pictures Update foto's laatste nest Cloudy Update foto's nest Flame en Nappe

23 febr: Update puppy-foto's.

21 februari: Dune's heupresultaten zijn binnen. Ze heeft een A. We zijn er hartstikke blij mee.

21 febr: Update foto's nestje Flame en Perro.

17 febr: Nieuwe foto's van het appelnestje.

7 febr: Nieuwe foto's van het appelnestje.

2 febr: Foto's begin week 4 van Flame's Appelnestje

25 jan: De eerste portretjes.Foto's begin week 3 van Flame's Appelnestje

19 jan: De 4 reutjes en 4 teefjes van Flame groeien gestaag.Nieuwe foto's van Flame's Appelnestje

10 januari: Flame is bevallen van haar Appelnest: klik voor de eerste pupfoto's van het Appelnestje.

10 januari: Niels wordt voor de 2e keer vader. Indy krijgt haar pups in februari

2007

Nov 25: Blame werd op de Winner 1U in de Open Klasse, Perro 4U in de Kampioensklasse, Sterre 3U in de Jeugdklasse. Ruby kreeg helaas een G.

Nov 11: Lottie and Juul, cloudy's dochters, hebben de FHN Flyball B-competition met hun team gewonnen.

Nov 2: De kennelwandeling op 17 november start om 14.00 uur in de Wildenburglaan te Baarn, afslag 10, A1 Baarnd-Noord-Soest.

7 oktober: Sterre behaalde in Zwolle het res CAC, Dune kreeg een Uitmuntend, Blame een 3 Uitmuntend.

5 oktober: Perro heeft een eigen site.

28 september: update puppie foto's. 24 september: Rivers Gem, Niels, EDresultaten zijn binnen. Hij is ED vrij.

17 september: Blame's PRA results is binnen: hij is PRA-B.

16 september: Sterre is Nederlands Jeugdkampioen geworden: Ze werd beste Jeugd op de kampioensclubmatch vandaag. Andere honden met een uitstekend waren:The Rhineferry Tales of Indien Girl en Pallu Perro. Rhineferry's Name is Diamond Dune, Nugget Nappe and Sunny Senna kregen een Zeer Goed, net als The Rhineferry Tales of Rivers Gem, Ruby's Day, Blames Love, Let it Be en Le Ciel est Bleu. Tender Thymen kreeg een Goed.

3, 6 en 13 september: update puppie foto's.

2 september: nieuw fotoalbum wandeling augustus 2007.

28 augustus: update puppie foto's.

28 augustus: The Rhineferry Tales of Talisker, Shendor, is in Normandië van een klif gevallen en overleden. Friedl, Karel, Jeroen en Matthijs heel veel sterkte. Shendor was een geweldige hond. Hij was uit Orenda's derde nestje.

26 augustus: Dune heeft in Rotterdam het jeugd-CAC behaald, Nappe kreeg een 2ZG, Sterre een ZG en Perro behaalde het res CAC-CACIB.

21 augustus: update puppie foto's. En update van Flame's nestje met Nappe. Stamboomdag juni 2006 Klik hier

17 augustus: Blame, The Rhineferry Tales of Blames Love, heeft heupuitslagen: A, norbergwaarde 40, botafwijking 0.

12 augustus: Dune en Sterre hebben op de Tollerspecialty in Zweden een Uitmuntend behaald.

9 augustus: THE RHINEFERRY TALES OF PALLU PERRO IS NEDERLANDS kAMPIOEN GEWORDEN, nadat hij BOB ( beste van het ras) werd op de show in Berghem. Anita, van harte gefeliciteerd!

8 augustus: Sterre heeft haar heupresultaten binnen: A, Norbergwaarde 40, Botafwijking 0.

8 augustus: Als alles goed gaat wordt Quill's Kit and Caboodle morgen geïnsemineerd met het zaad van The Rhineferry Tales of Rivers Gem. Op dit moment is het gekoelde zaad onderweg naar Californië. Spannend.

3 augustus: Cloudy heeft haar 3e nestje gekregen. Vier reutjes en 2 teefjes. Zie voor foto's de puppenpagina.

7 juli: Blame, the Rhineferry Tales of Blames Love, zoon van Flame uit haar tweede nest, is toegevoegd aan de reuen. Hij wordt op dit moment getest om als dekreu te kunnen dienst doen.

1 juli: Sterre, Rhineferry's Wishing on the Star, werd 2 Uitmuntend in de Jeugdklasse in de Echt-Show.

17 juni: The Rhineferry Tales of Pallu Perro werd Beste van het Ras in de Flevoshow vandaag.

27 mei: Rhineferry's Wishing on the Star werd 1 Uitmuntend in de Jeugdklasse en haalde daarmee het JeugdCAC.

26 mei: Tollerfestival: The Rhineferry Tales of Canuck werd 4de in de Open Klasse Reuen. Een knappe prestatie. Rhineferry's Fly High in the Sky kreeg ook een Uitmuntend. The Rhineferry Tales of Pallu Perro kreeg een Zeer Goed.

19 mei: Cloudy is loops geworden en wordt rond 1 juni gedekt door Bijou Ramses of Roes Place.

13 mei: Rivers Gem heeft een nakomeling: Trusty is vandaag bevallen van een teefje: Sachenka Suvana Appoline.

8 mei: The Rhineferry Tales of Pallu Perro ( Perro) is getest op CEA/CH en is normal/clear.

21 april: Rhineferry Wishing on the Star ( Sterre) heeft en 2 Uitmuntend behaald in de Jeugdklasse op de show in Goes. The Rhineferry Tales of Dedan Dido kreeg een Zeer Goed in de Open KLasse.

25 maart: Sterre, Rhineferry's Wishing on the Star, is de beste van het ras geworden op de show in Leiden. Caja, Rhineferry's Fly High in the Sky kreeg ook een uitmuntend. The Rhineferry Tales of Pallu Perro, hun halfbroer, kreeg een Zeer Goed.

12 maart: CEA/CH test van Rivers Gem, Niels, is bekend: normal/clear.

9 maart: de ogentest van Cloudy en Flame is prima. Beide zijn ze helemaal vrij voor het komende jaar.

16 februari: nieuwe foto's van Dune en Nappe en op Dune's pagina ook een puzzeltje van haar en Sterre.

3 februari: Op de fotopagina foto's van onze jachttraining.

1 januari: Bijna alle pagina's zijn veranderd.

2006

12 december: Rivers Gem/ Niels oogresultaten zijn goed. Hij kan worden ingezet voor de fokkerij.

10 december: Perro's ED uitslag is binnen; 0/0

29 november: Perro mag worden ingezet voor de fokkerij. Heupen: A, Optigen A, Ogen: vrij tot oktober 2007. Bovendien heeft hij zijn G&Gb gehaald met meer dan 300 punten.

14 november: Flame en Orenda zijn getest op CEA/CH en allebei normal/clear bevonden. Daardoor zijn Cloudy en Sterre allebei normal/clear uit geboorte.

31 october: The Rhineferry Tales of Apollonia en The Rhineferry Tales of Glen Scotia hebben hun C-diploma bij de jacht gehaald. Rhineferry's Fly High in the Sky: Caja heeft haar gehoorzaamheidscursus met succes afgerond. Ze was de beste van haar klas en veruit de jongste.

31 oktober: Flame is bevallen van haar tweede nestje. Vier teefjes en 4 reutjes. Zie de puppenpagina voor foto's.

september: Perro is Nederlands Jeugdkampioen geworden in Zwolle, waar hij ook BOS werd ( beste van de reuen).

augustus: Flame is eind augustus gedekt door Seawild's Napoleon Taikapoika, oftewel Nappe. Haar pups worden begin november verwacht. Zie voor foto's van Nappe de puppenpagina.

24 juni: Perro is BOB geworden op de show in Almere.

4 juni: Cloudy is bevallen van 6 pups: vier teefjes en twee reutjes. Ze maken het goed. Voor foto's zie puppenpagina.

28 mei: Perro is beste van de jeugdklasse reuen geworden op het Tollerfestival. Flame, en twee zussen van Perro vielen niet in de prijzen.Perro's jury-rapport staat op zijn pagina onder Showresultaten.

19 maart:Flame is beste van het ras geworden in Goes. En Perro werd eerste in de jeugdklasse. Hun jury-rapport staat op hun pagina onder Showresultaten.

18 maart:Cloudy is op 1 april 2006 gedekt door Chaplin. Voor meer informatie zie de puppen-pagina.

Op 12 februari 2006 was er een bijeenkomst met alle nakomelingen van Bailey en Flame. Zeven van de acht pups waren aanwezig en Flame en Bailey waren er zelf ook. Je vindt een foto van deze leuke, maar natte dag op de pagina van Flame.

Algemeen 2005

Op 18 september 2005 was er een strandwandeling met alle nakomelingen van Jonah. Alle pups van Cloudy waren er. Je vindt de foto's van deze leuke dag op de pagina van Cloudy.

28 augustus. The Rhineferry Tales of Rivers Gem is in Rotterdam eerste geworden in de jeugdklasse en 2e van alle reuen. Zijn zusje, the Rhineferry Tales of Riverlands werd 1e in de jeugdklase bij de teefjes en zij werd 2e van de teefjes.

21 augustus.Foto's van de vakantie op de Foto- pagina gezet. De vijf honden zijn Flame, Cloudy en River en Appel en Boaz uit het eerste en derde nestje van Orenda. Cloudy is een halfzus van hen. Op de fotopagina van de pups van Flame nieuwe foto's toegevoegd en ook nog een extra foto van Boaz. Deze laatste foto vind je op de pagina van Orenda's derde nest.

26 juli 2005. De pups van flame zijn geboren. Zie de puppypagina. Moeder en pups maken het goed.

17 juni 2005 Wie de pups van Jonah en Cloudy wil volgen kan terecht op www.jonahs.nl zie links.

29 mei 2005 Niels - Rivers Gem is 2e geworden in de Jeugdklasse op het Tollerfestival.

24 mei 2005 Flame is gedekt door Shaggy Toller's Wicked Wager. Als alles goed gaat worden hun pups rond 26 juli geboren.

20 mei 2005 Nieuwe foto's van Cloudy's pups en van Aros, een reutje uit Orenda's eerste nestje. En ook foto's van Viggo, een reutje uit Rivers waternest, haar derde.

Vandaag heb ik foto's toegevoegd van Luna, een dochter van Orenda uit haar tweede nest. Luna is de volle zus van Indy en Kimber, van It's Dog latin en Redriverlands.

De afgelopen dagen heb ik foto's toegevoegd van Luuk, een zoon van River uit haar 2e nest en van Morrison, een zoon van Orenda uit haar 1e nest. Beide zijn het erg mooie reuen. Ook de foto's van Rivers Gem zijn vernieuwd. Voor elk nestje hebben we nu een eigen pagina. De nesten van Orenda en River kun je aanklikken op hun eigen pagina. Het nestje van Cloudy staat nu op de puppenpagina.

Rivers Gem heeft vandaag zijn eerste tentoonstelling gelopen. Hij werd eerste in zijn klasse met een uitmuntend. Een leuk begin.

Het maandblad "Onze Hond" heeft in het meinummer een artikel over de Toller. Op de omslagfoto van het blad staat onze Flame. Ik heb de foto pas onlangs van haar genomen.

Cloudy heeft op 16 april pups gekregen: 5 teefjes en 1 reutje. Zie voor de eerste foto's de puppy-pagina.

De reu voor Flame is gekozen. Hij komt uit Denemarken, wordt Bailey genoemd en heet officieel Shaggy Toller's Wicked Wager. Hij heeft A heupen, Optigen A en een ogentest met volledig vrij erop. Een foto van Bailey vind je onder Foto's.

Wat een leuke stamboomdag was het en wat een mooi nestje is het geworden. We genieten met chocola,bloemen en wijn nog even na. Links staat Rivers Gem (Niels), daarnaast Cloudy,Zizou, Flow, Kidour, Layka, Murphy en Viggo

Cloudy en Flame 2005:

Op 12 februari is Cloudy gedekt door Jonah. Als alles goed gaat worden haar pups rond half april geboren. De pups zijn al besproken. Jonah staat op de bijgevoegde foto.

Meer nieuws van Rhineferry Taleshonden 2005:

The Rhineferry Tales of Elma Kinley en Indien Girl zijn de afgelopen periode beide gedekt. Als alles goed gaat worden de pups begin april en half april geboren.De pups zijn al besproken.

Bovenstaande foto werd me toegestuurd door Corinne Blom. Zij is de eigenaressse van The Rhineferry Tales of Magic River, oftwel Viggo. Viggo is een nestbroer van Rivers Gem. Hij is hier vijf maanden. Wie nog een nestbroer van Viggo en Rivers Gem wil zien moet via de links maar eens kijken naar de website van Murphy, zijn officiële naam luidt The Rhineferry Tales of River Dance.

Algemeen:

Intro

 

2012

dec 5: Hips results:Excellent for Rhineferry´s Diamond Sparkle, Fancy Diamond, Flicka and our Biscuit. Sparkle had also an excellent elbow result.

nov 18:Dune's last litter has been born: 4 boys and 2 girls. click here for their photo's.

nov 11:Kennelwalk with Dune's third litter. Click here for their pics.

nov 11:Kennelwalk with Sterre's last litter. Click here for their pics.

nov 11:Kennelwalk with Aqua's litter. click here for their pics.

nov 1: Rhineferry's Diamond Sparkle 's test result for PRA came back: he is PRA A: normal, clear. Congrats!

okt 18: Jadd Results of Dune came back. She is clear/normal.

okt 23: We are expecting a litter of Dune and Olav. Around the end of november. The waitinglist is closed.

okt 10: Robbin passed her yearly eye test. She is free for a year.

sept: Bickel, Rhineferry's Totilas, died way too young. His heart stopped, but the exact cause we will never know. Marieke and Erik: he will be in your heart forever.

sept 16: At our annual Clubmatch Rhineferry's Namid Indian Dancer won BOS, Rhineferry's Cat's Paw won reserve Best Baby. The Rhineferry Tales of Indien Girl came in second in her class with an Excellent, and Rhineferry's Diamond Sparkle was rewarded with a Very Good.

sept 14: Lexie is not expecting a litter this autumn. Very sad.

aug 20: Morrison, The Rhineferry Tales of Amorrisson, died today. He was from my first litter. Hennie, his owner, and Morrisson were a great team together.

aug 17:Update pics litter Aqua and River. click here for their photo's.

july 28: Aqua's litter is born.

june 18:Update pics Sterre's litter. click here for their photo's.

june 3:Update pics Sterre's litter. click here for their photo's.

june 3:New album Orion: gun dog practice

may 17:Update pics Sterre's litter. click here for their photo's.

may 28:Pics of swimming with our girls.

may 17:Sterre's last litter is born: 3 boys and 2 girls. click here for their photo's.

april:Figo, Rhineferry's Jolly Jumper did his first Obedience exam: he scored 79,5 points out of 80. Kathy, Rhineferry's Kazatcka Zidanga, won her Hunting Certificate: KNJV C. Kite, Rhineferry's Red Kite did a working test and came in 4th. Super results for all three of them.

2012

feb 24: HD results for Lexie,Aqua and Robbin: all 3 scored topresults: A en Aqua is also ED free.

jan 29:Pictures of the 9 months old litter of Sterre and Torak

jan 24: PRA results for Aqua and Robbin: Aqua is PRA-B en Robbin is PRA A.

jan 21: I passed my judge-exam for Labrador conformation judge.

2011

dec 24:Update pics Pups Dune and Bono.

dec 1:Update pics Pups Dune and Bono.

nov 13:Update pics Pups Dune and Bono.

nov 1:First pictures of our latest addition: puppies from Dune and Bono.

autumn 2011: Cato and Akka, from our first litter in 1999, died this month. We wish their owners all the best.

okt 24:Update pics album SterrexTorak offspring

okt 24:New pics in the album of the DunexGrover offspring

sept 18:Pictures of Aqua

sept 18:Pictures of Lexie

sept 1:Pictures of summer 2011 in France

mai 29: Biscuit has arrived.

mai 13:Pictures of the litter of Sterre and Torak

mai 10: Sterre's litter has been born.

april 23: Wies, Rhineferry's Ocean Dream, died after she was hit by a car. It is devestating for her owners. She was so sweet.

april 14: The MHC-haplotypes of Sterre, Dune en Aqua have been tested. Sterre is 1,2, Dune is 2,3 en Aqua is 1,3. If you want to know more about the reason we have tested our females, read the following information:Diversity-project

mrt 13:Walk with 4 months old Dunex Grover puppies

mrt 5:New pics of Dune's first litter '09, Flame's last litter '10 and Sterre's second litter '10

2010

dec 12:Puppy movie: diamonds are 6,5 weeks old.

dec 2:Puppy movie: diamonds are 5,5 weeks old.

nov 28: Sterre, NK NJK Rhineferry's Wishing on the Star, added a new titel to her name: Winster 2010, she has qualified for Crufts.

nov 11:Puppy movie: diamonds are 4 weeks old.

autumn 2010: Riverjr, Rhineferry's Little River Duck NiC, ED results are there: 0/0.

nov 11:Update puppy pics

nov 6:Update puppy pics

okt 27: Dune's litter is born.

okt: We have tested the following bitches for DM: Cloudy, Flame, Sterre, Dune and Aqua: all are clear. Robbin, Dune's daughter is carrier.

autumn 2010: Workresults: Rhineferry's Fly High in the Sky has become ACA Dutch Biathlon Champion 2010: ( obedience and agility), She won the Dutch Agility Cynophilia Competition in the B1large and has been promoted to the B2. Thr Rineferry Tales of Lots of Love has been promoted to the B2 large in the FHN Dutch agility competition. Big congrats!

okt 2010: We are sad that our first Toller, Orenda, died last week. She was 13,5 years old.

sept/okt: Rhineferry's Namid Indian Dancer has become the first Toller to pass the retriever hunting test in Poland. Margret and Michael, congrats, it is really a big accomplishment!

sept 8:Click here for new pictures of Riverjr.

sept 8:Click here for new pictures of Riverjr.

aug 23:Click here for pics of our and visiting Tollers during the holiday in France.

june 28: Update pics Sterre x Orion pups

june 14: We are very happy with Appalachian's Gimogah Aqua at Rhineferry. Aqua

mai 29:Click here for pics of Robbin, Dune's daughter with Sterre, mother Dune and grandmother Flame.

mai 29:Click here for new puppy pictures of Sterre/Orion litter.

mai 25:Click here for new puppy pictures of Sterre/Orion litter.

mai 25:Click here for new puppy pictures of Flame x Mick litter.

mai 13: Update pics Sterre x Orion pups

mai 13: Update pics Flame X Mick pups

mai 10: Hunting Tests: Rhineferry's Red Kite and Rhineferry's Namid Indian Dancer both qualified on their hunting tests. Agility: The Rhineferry Tales of Jonahs July and Lots of Love and Rhineferry's Fly High in the Sky scored many points in the competition this weekend. Congrats to everybody.

mai 5: Update pics Sterre x Orion pups

mai 4: Update pics Flame X Mick pups

apr 27: Update pics Sterre x Orion pups

apr 27: Update pics Flame X Mick pups

apr 22: Update pics Sterre x Orion pups

apr 20: First pictures of Sterre's pups

apr 18: Update puppy pictures.

apr 16: Due to an unfortunate accident we lost little Biscuit.

apr 10: Update puppy pictures.

apr 3: Update puppy pictures.

march 31: First pictures of the litter of Mick and Flame.

jan 28: Update pics Mick.

jan 20: The Elbow results of Nilo, son of Niels and Indy came in today: an 0/0. Super.Also his HDresults: A.

jan 4: The Hip results of river Jr came in today: an A. Super.

2009

dec 29:We are very sad to announce that Rijkco, Hedera's of Rhineferry, has been put to sleep due to his ongoing illness.We exported him out of Finland to use him in our breeding program, but alas that was not to be.

dec 14: Results Eukanuba Conformationshow: Gusto scored his American Championship with a 4 point major. He is now AM/NSDTR CH Aqueus Flying Dutchman JH WCI

dec 13: Introduction pics of the Rock litter

dec 1:Click here for new puppy pictures.

nov 20:Click here for new puppy pictures.

nov 16:Click here for new puppy pictures.

nov 9:Click here for new puppy pictures.

nov 8: Chass and Riverjr got their own page. Chass is The Rhineferry Tales of Let It Be.

nov 7: Results Conformationshow Bleiswijk: Riverjr, Rhineferry's Little River Duck NiC, won BOS.

nov 2:Click here for new puppy pictures.

okt 31:Click here for new puppy pictures.

okt 22:Click here for new puppy pictures.

okt 18: Dune's Rock litter has been born: three males and two females. They all have owners waiting for them to come home.Click here for puppy pictures.

okt 14: Orion is ED free. From now on he will be available as stud if we think it's an fitting combination.

sept 30: Testresults concerning the buffgene: Orion has D/D, which means that he is clear, Dune is D/d which means that she is carrier

sept 26: Results Conformationshow Maastricht: Orion 3Excellent, Sterre 1 Excellent and Res CAC-CACIB

sept 14: If all goes well, Dune will have her litter around the 20th of octobre. There are no pups available.

sept 13: Results of our dogs at the Dutch Champion Club Match were great. Perro won BOB, Sterre BOS, River, son of Cloudy and Niels won the best youth dog, Indy the best veteran, Orion scored a very good,as did Mick, Dancer scored an Excellent.

aug 30: Orion's first conformation result: an 1 Excellent, Sterre won her class also with an 1 Excellent

aug 23: Orion's hipresults are A! Super!

june 28: Loki, son of Niels and Kefi, is now American CH Aqueus Dutch Trickster WC. He acquired his last points in a show where his brother Aqueus Flying Dutchman, AKA Gusto, was BOB. So if all goes well, Gusto will soon be American Champion as well.

june 2: Orion, Redwyn's Orion at Rhineferry is CEA/CH clear.

mai 23: Dancer, Rhineferry's Namid Indian Dancer, has become Polish Champion. He is now Polish Junior Champion, Club Junior Winner (CZ), Czech Junior Champion, and since today Polish Champion. He won till now 14 x CWC/CAC, 6 x CACIB, 13 x BOB.

mai 23: Lottie, The Rhineferry Tales of Lots of Love, and Caja, Rhineferry's Fligh High in the Sky, have been promoted to the B level of Agility. In their last match in the A league Lottie won and Caja got a 4th place.

april 20: Update puppy pictures.

april 15: Update Orion pictures: 1 year old

april 15: Update puppy pictures.

april 6: Update puppy pictures.

april 4,5: Ivy and Lottie did great in Obedience this weekend. Ivy, Rhineferry's Malaquena Farucca, passed her Obedience Beginners test and The Rhineferry Tales of Lots of Love is ahead in the Dutch Competition for Obedience 1. On top of that did Rhineferry's Fly high in the Sky, Caja, great in Agility.

march 31: After signing the agreement with the Kennelclub and the official Dutch Toller Club we are allowed to use the "keurmerk" for breeders from the Dutch Kennel Club.

march 30: Update puppy pictures.

march 25: Update puppy pictures.

march 16: Update puppy pictures.

march 7: Chris has passed her official Nova Scotia Duck Tolling Retriever conformation exam.

march 8: Update puppy pictures.

march 1: Update puppy pictures.

feb 25: Sterre whelped 4 pups last night: two males and two females.

feb 13: New pistures of Rhineferry's Merenque Czardas, AKA Mick.

jan 21:Rhineferry's Merenque Czardas, Mick, has done his last eyetest in order to be placed on the stud list of the Dutch Toller Club as soon as he has the right age. He is free till jan 2010.

jan 18: pictures of the Dance litter of Cloudy and Ramses

jan 18: pictures of the Apple Litter of Flame and Perro

jan 10: update Duck litter

2008

dec 13: update pictures litter Cloudy and Niels

dec 6: New pictures of Orion: 8 months old.

nov 28: update pictures litter Cloudy and Niels

nov 30:Rhineferry's Merenque Czardas and Rhineferry's Summerred both got an Excellent in the Youthclass at the Winner. They got placed second and fourth.The Rhineferry Tales of Pallu Perro came in 3rd in the Championsclass.

nov 28: update pictures litter Cloudy and Niels

nov 24: update pictures litter Cloudy and Niels

nov 23: The Rhineferry Tales of Glen Scotia passed his first working test. Congrats Claar and Boaz.

nov 19: Rhineferry's Merenque Czardas, aka Mick, has his hipresults: A. Super!!!

nov 16: Update pictures Duck litter

nov 14: Rhineferry's Fly High in the Sky, Caja, passed her first obedience Exam with an Excellent.

nov 14: New pictures Duck litter

nov 8: The first portraits of the Duck litter

nov 1: Dex, Rhineferry's Summerred, was rewarded a Excellent at his first conformationshow. He came in second in his class.

nov 1: first pictures of the CloudyxNiels litter.

okt 25: Mick, Rhineferry's Merenque Czardas, was rated 2Excellent in his class in Bleiswijk ( conformation)

okt 20: Lottie, The Rhineferry Tales of Lots of Love, came in second at the Dutch Obedience Championship competition. She and her owner Anne-René also were best combination of the day. Congrats AN!

okt 20: Perro, the Rhineferry Tales of Pallu Perro, succeeded in Obedience where he passed.

okt 17: Testresult of Rijkco came in: He is clear for CEA/CH.

sept 20: After a couple of months of experimenting we decided to feed our dogs fresh meat from now on. The same goes for all our future puppies.

Sept 13: update pictures Mick and Ivy.

sept 12: We found a dog for Sterre: A Big Boy Angels of Baranya

sept 7: Orenda's daughter Indy was first in the Open Class Bitches. Cloudy, Blame, and Dex ( son of Flame and Perro) came in third in their class at the Champion Club Match. Niels came in fourth. Dune, Perro and Orion had an Excellent/ Very Promising.

29 august: Dancer has been tested for HD and ED. Results are A and 0/0. Great news!

27 august: Cloudy has been bred to Niels.

20 july: Quill's Kit and Caboodle had her litter from Niels, The Rhineferry Tales of Rivers Gem, who went to Calfornia in May for the breeding.

7 june: Dancer has become Polish Youth Champion. Big congrats to Michael and Margret and Dancer ofcourse

7 june: Canadian Orion arrived in Holland.

18 may: New pictures of Dune.

19 may: Dancer became BOB in Poland. Congrats Margret and Michael!

18 may: New pictures of Dune. New pictures of Sterre.

April 22: New pictures of Rijkco, 3,5 months old.

April 15: Yearly eyetest: Cloudy ,Flame and Dune are free till next spring. Sterre too, except for 1 hair of distichiasis.

April: Dancer had his first show in Poland, he scored 1 VP.

March 17: Rivers Gem, Niels, has passed his GG-A exam.

March 8:Rijkco, Hedera's of Rhineferry has arrived in Holland today.

March 4: Dune's PRA-result is A.

Feb 29:Update puppy pictures Update foto's laatste nest Cloudy Update foto's nest Flame en Nappe

Feb 23:Update puppy pictures

Feb 21: Dune's hipsresults are A.

Feb 20:Update puppy pictures

Feb 17:Update puppy pictures

Feb 7:Update puppy pictures

Feb 2:New puppy pictures

Jan 25:New puppy pictures

Jan 19:New puppy pictures

Jan 10: Flame gave birth to 8 pups: 4 males and 4 females.klick for the first puppy pictures

Jan 10: The ultrasound has shown that the mating of Niels en Indy has been succesfull. The pups will be born in february. 2007

Dec 11: Niels had his yearly eyetest: free till december 11 2008

Nov 25: Blame was the best male in the Open Class at the Winner, Perro came in 4th in the Championsclass and Sterre 3rd in the Youth Class.

Nov 11: Lottie and Juul, cloudy's daughters, won the FHN Flyball B-competition with their team.

Nov 2: The kennelwalk, 17 november, starts at 14.00 uur at the Wildenburglaan in Baarn, afslag 10, A1 Baarnd-Noord-Soest.

Okt 7: Sterre was second best Bitch in Zwolle, Dune got an Excellent and Blame a 3 Excellent

Okt 5: Perro has his own site.

Sept 28: update puppie pictures.

Sept 24: Rivers Gem, Niels, ED results: free

Sept 17: Blame's PRA results has arrived: he is PRA-B.

Sept 16: Sterre is Dutch Youth Champion; she became BEST YOUTH at the Dutch Champion Club Match today.

Other Excellents were The Rhineferry Tales of Indien Girl and Pallu Perro

Rhineferry's Name is Diamond Dune, Nugget Nappe and Sunny Senna all were rated with a Very Good, and The Rhineferry Tales of Rivers Gem, Ruby's Day, Blames Love, Let it Be and Le Ciel est Bleu had also a Very Good, Tender Thymen got a Good.

Sept 3,6 and 13: update puppie pictures.

Sept 2: new album walk august 2007.

August 28: update puppie pictures.

August 26: Dune behaalde in Rotterdam het Jeugd-CAC,Sterre had een ZG, Nappe een 2ZG en Perro kreeg het Res CAC-CACIB.

August 21: updated puppy pictures. And pedigree day pictures of Flame's litter with Nappe.June 2006 Click here

August 17: Blame, The Rhineferry Tales of Blames Love has his hips results: A.

August 8: Dune and Sterre were both rated with an Excellent at the Tollerspecialty in Sweden.

August 9: THE RHINEFERRY TALES OF PALLU PERRO IS DUTCH CONFORMATIONCHAMPION, after becoming BEST OF BREED in Berghem. Anita, Gefeliciteerd!!!!!

August 8: Rhineferry's Wishing on the Star got her hipsresults today: A.

August 8: We hope to mate The Rhineferry Tales of Rivers Gem to Quill's Kit and Caboodle. His semen has been shipped today.

August 3: Cloudy has given birth to 6 pups: 4 males and 2 females. See for pictures the puppy-pages.

July 7: The Rhineferry Tales of Blames Love has been added to the males. He is from Flame's first litter and being tested at the moment.

July 1: Sterre, Rhineferry's wishing on the Star got a 2 Excellent in her class in the Echt-show today.

June 17: A visit to Toller-Suisse was a exciting and tiring event for our Tollers and their owners.

June 17: The Rhineferry tales of Pallu Perro has become Best of Breed in the Flevo-conformationshow

May 27: Rhineferry's Wishing on the Star( Sterre) got a first Excellent in her class in the Arnhem-show today.

May 26: Tollerfestival: The Rhineferry Tales of Canuck got a 4 Excellent in his class. Rhineferry's Fly high in the Sky also got an Excellent, and Pallu Perro a Very Good. Congrats to everybody.

May 19: Cloudy came in season and will be mated to Bijou Ramses in about two weeks time.

May 13: Rivers Gem first offspring has been born: one female: Sachenka Suvana Appoline is her name.

May 9: CEA results of Pallu Perro came back from the lab: he is normal/clear.

April 21: Rhineferry Wishing on the Star ( Sterre) Was awarded a 2Excellent in the Youthclass at the conformationshow in Goes. The Rhineferry Tales of Dedan Dido, got a Very Good in her class.

March 25: Rhineferry Wishing on the Star ( Sterre) has become Best of Breed today in the conformationshow in Leiden.Her littersister Rhineferry's Fly High in the Sky got an Excellent in the same class. Their halfbrother, The Rhineferry Tales of Pallu Perro, got a Very Good in his class.

March 12: CEA results of Rivers Gem came back from the lab: he is normal/clear.

March 9: Eyetests of Cloudy and Flame are fine. Both have been cleared for the next year.

February the 16th: New pictures of Dune and Nappe on their own page and also a puzzle.

February the third: Photos of huntingpractice on the Photopage.

January the first: Complete update of the website.

2006

12th of december: Rivers Gem's eyeresults are ok. So he can be used for breeding as well.

10th of december: Perro ED result is 0/0.

14th of november: Perro is HD A. He can be used for breeding. Other results are: Optigen A en eyetest: clear till october 2007

14th of november: Flame and Orenda have been tested for CEA/CH. Both are normal/clear. It also means that Cloudy and Sterre are both CEA/CH normal/clear by birth.

31 october: The Rhineferry Tales of Appolonia and The Rhineferry Tales of Glen Scotia have passed their first huntingtest. Rhineferry's Fly High in the Sky became first in her obedience class. She was the youngest contestant. Congratulations to all three.

31 october: Flame gave birth to her second litter: 4 females and 4 males.

17th of september: Perro has become Dutch YouthChampion. He earned his 3td point in Zwolle, where he also became BOS ( best of the males).

28th of august: Flame has been mated to Seawild's Napoleon Taikapoika. Her pups are expected at the end of october, beginning of november. All pups have been spoken for.

24th of june: Perro has become Best of Breed at the dogshow in Almere.

June the 4th Cloudy gave birth to 6 pups: 2 males, 4 females.

Perro was first in his class at the Tollerfestival.

Flame has become Best of Breed in Goes on the 19th of march. And Perro came first in his class. There were 22 tollers competing.

Cloudy has become in heat. We will go to Sweden at the end of march.

12 februari 2006. A picture of Flame's first litter has been placed on her page. 2005

28 augustus 2005. The Rhineferry Tales of Rivers Gem came first in his class at the exhibition in Rotterdam. He was second of all males. His sister, the Rhineferry Tales of Riverlands, did the same with the females. She won her class and became second of all females.

26 juli 2005. De pups van flame zijn geboren. Zie de puppypagina. Moeder en pups maken het goed.

17 juni 2005 Wie de pups van Jonah en Cloudy wil volgen kan terecht op www.jonahs.nl zie links.

29 mei 2005 Niels - Rivers Gem is 2e geworden in de Jeugdklasse op het Tollerfestival.

24 mei 2005 Flame is gedekt door Shaggy Toller's Wicked Wager. Als alles goed gaat worden hun pups rond 26 juli geboren.

20 mei 2005 Nieuwe foto's van Cloudy's pups en van Aros, een reutje uit Orenda's eerste nestje. En ook foto's van Viggo, een reutje uit Rivers waternest, haar derde.

Vandaag heb ik foto's toegevoegd van Luna, een dochter van Orenda uit haar tweede nest. Luna is de volle zus van Indy en Kimber, van It's Dog latin en Redriverlands.

De afgelopen dagen heb ik foto's toegevoegd van Luuk, een zoon van River uit haar 2e nest en van Morrison, een zoon van Orenda uit haar 1e nest. Beide zijn het erg mooie reuen. Ook de foto's van Rivers Gem zijn vernieuwd. Voor elk nestje hebben we nu een eigen pagina. De nesten van Orenda en River kun je aanklikken op hun eigen pagina. Het nestje van Cloudy staat nu op de puppenpagina.

Rivers Gem heeft vandaag zijn eerste tentoonstelling gelopen. Hij werd eerste in zijn klasse met een uitmuntend. Een leuk begin.

Het maandblad "Onze Hond" heeft in het meinummer een artikel over de Toller. Op de omslagfoto van het blad staat onze Flame. Ik heb de foto pas onlangs van haar genomen.

Cloudy heeft op 16 april pups gekregen: 5 teefjes en 1 reutje. Zie voor de eerste foto's de puppy-pagina.

De reu voor Flame is gekozen. Hij komt uit Denemarken, wordt Bailey genoemd en heet officieel Shaggy Toller's Wicked Wager. Hij heeft A heupen, Optigen A en een ogentest met volledig vrij erop. Een foto van Bailey vind je onder Foto's.

Wat een leuke stamboomdag was het en wat een mooi nestje is het geworden. We genieten met chocola,bloemen en wijn nog even na. Links staat Rivers Gem (Niels), daarnaast Cloudy,Zizou, Flow, Kidour, Layka, Murphy en Viggo

Cloudy en Flame 2005:

Op 12 februari is Cloudy gedekt door Jonah. Als alles goed gaat worden haar pups rond half april geboren. De pups zijn al besproken. Jonah staat op de bijgevoegde foto.

Meer nieuws van Rhineferry Taleshonden 2005:

The Rhineferry Tales of Elma Kinley en Indien Girl zijn de afgelopen periode beide gedekt. Als alles goed gaat worden de pups begin april en half april geboren.De pups zijn al besproken.

Bovenstaande foto werd me toegestuurd door Corinne Blom. Zij is de eigenaressse van The Rhineferry Tales of Magic River, oftwel Viggo. Viggo is een nestbroer van Rivers Gem. Hij is hier vijf maanden. Wie nog een nestbroer van Viggo en Rivers Gem wil zien moet via de links maar eens kijken naar de website van Murphy, zijn officiële naam luidt The Rhineferry Tales of River Dance.

Algemeen: